قهرمانی

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج بر لزوم پیگیری و اجرای طرح‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی در منطقه ۳ و همچنین مدیریت روان‌آب‌ها برای کاهش مشکلات شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر کرج، مریم قهرمانی‌صارم در جلسه کمیسیون تلفیق شورا در بررسی عملکرد و بودجه مناطق شهری با اشاره به ضرورت مدیریت روان‌آب‌ها اظهار کرد: جمع‌آوری آب‌های سطحی در منطقه ۳ کرج یکی از اولویت‌های اصلی در برنامه‌های عمرانی و خدمات شهری است و این موضوع به‌طور جدی توسط شورا و مدیریت شهری پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: اجرای پروژه‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی نقش مهمی در کاهش معضلات ناشی از بارش‌ها، پیشگیری از آب‌گرفتگی معابر و حفظ ایمنی شهروندان دارد و باید در کنار توسعه زیرساخت‌های شهری، به شکل مستمر مورد توجه قرار گیرد.

قهرمانی‌صارم تصریح کرد: کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر ضمن بررسی بودجه و ردیف‌های مرتبط با این پروژه‌ها، بر تخصیص منابع کافی و نظارت دقیق بر اجرای آن تأکید دارد تا برنامه‌ها در زمان مناسب و با کیفیت مطلوب به بهره‌برداری برسند.

وی خاطرنشان کرد: ارتقای زیرساخت‌های مدیریت آب‌های سطحی در مناطق مختلف شهر، به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار، اولویت شورا و شهرداری است و با همکاری تمامی نهادهای مرتبط، می‌توانیم مشکلات شهری ناشی از روان‌آب‌ها را به حداقل برسانیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =